30. nov 2005

koristasin siin kingakappi ja... või õigemini, otsisin saapaid [sest noh, lumi on nagu maas... natuke] ja kukkusin kaevama. lõpuni välja. mõned vanad kingad viskasin täitsa ära kohe. jessas, kus kingadest vabanemine on alles valulik protsess! süda tilgutab. verd.

ühed 11 sendise kontsaga platvormikad jäid seekord veel alles. mul ju läheb neid tarvis. niikuinii! lol.


röyksopp - alpha male

26. nov 2005

for a minute we kept out the cold

kassi käpad on üks kõige pehmematest. äsja sadanud lumi on veel üks. ja neid on veel ja veel... ja neid ma jumaldan.

25. nov 2005

kallikesed kullamaal

humoorikad listitädid olid kullamaal. sellised, kes lasevad sul nimekirjast näpuga näidatata, kes oled. eelnevalt nime küsimata. märkimata, kes juba sisse on läinud. mingist isiku tõendamisest ma üldse juttu ei teegi... huvitav, kas keegi pileti ka ostis?

tõe huvides tuleb veel tunnistada fakti, et pool dallase saia tühja kõhu peale... see on... see ongi õndsus ju. jah.

24. nov 2005

but i can't stop

sam brown, explodingdog
mulle need kritseldused meeldivad :)

23. nov 2005

they say it's a perfect match

täna pargis. jalutavad mees [selline jota kilekotiga] ja koer [armas valge nähvits].

mees muudkui jaurab. kõik maailma mured võtab läbi. ja siis enda omad. üliemotsionaalselt kätega vehkides ja puha. kilekotist pudeneb plastpudeleid.

koer kuulab osavõtlikult. peab sammu, vaatab mehele ainiti suhu ja nikutab pead, kui tundub, et nüüd peaks.

täiuslik paar. mõlemad on õnnelikud. armastus <3

see vist ikka on õige, mis nad räägivad. et mehe parim sõber on koer. mees, võta endale ometi koer! aaa, ja naistel käivad kassid. mhmh. eriti just kassipojad :)

22. nov 2005

try me, õel batsill!

ümberringi jäävad kõik järjepanu haigeks :( see viirus, va nurjatu, proovib mind ka natuke naksata, aga seni olen veel päris tigedalt vastu pannud. erilist tahtmist haigeks jääda küll ei ole...

20. nov 2005

it's like heroin

sain sõbra abiga [tähh, pannu! :P] kaks päeva enne plaadi lettidele ilmumist võimaluse kuulata system of a down'i uut nimega hypnotize. soad nagu soad. kuld.

hypnotize jätkab sama liini, mida mezmerize alustas. sõnade poolest on uus album isegi tiba leebem, aga piisavalt shokeeriv siiski. kui nüüd kristalselt aus olla, siis minusuguse sinisilma jaoks jäävad need jutud sõjast ja surmast ja vaesusest ja narkomaaniast ja suguhaigustest ja kõigist neist teistest maailma kõiksehullematest mädapaisetest ju natuke kaugeks. aga see ei sega mind mitte üks teps!

tglt ma usun, meil on seda vaja. et keegi neid jutte räägiks. rohkem. roosad prillid on head, ma ei saaks kuidagi nendeta! aga võiks ju teada, mis on nende taga, kaugemal. ja hoolida.

maailmaparimkraam. ilma selleta ei tule meil enam mingeid öiseid sõite!

17. nov 2005

burn the sky

ma tean jah. see on juba naljakas. ma käisin jälle rock cafe lastepeol. bändstarter vol viimane. sest aidest lubati. ja siis veel mushy tahtsin ka ära vaadata.

jõudsin küll mushy viimaste lugude aegu, aga selle vähese põhjal kujunes täitsa üle keskmise hea esmamulje. palun veel :)

need vahepealsed kollektiivid [börte ja nightmare] jätsid suht külmaks. viimases oli küll üks ilus [st ilusti riidesse pandud] poiss, aga noh... see ei päästa enam.

aides oli üliväganunnu, nagu alati. kuigi. see oli mul teine kord neid rc's näha ja ma ütlen, rc ei ole koht aidese jaoks. maitea, ei ole millegipärast. muidugi, oli hetki [köh-köh]. ja igatsus oli juba liiga suur. parem keskpärane aides, kui üldse mitte aidest.

südamete pärast. [leia pildilt südamed!] see vasakpoolne on jälle kostja, aga ega aru ei saa ju. paremal mike. teda ei ole ka võimalik ära tunda selle pildi põhjal, aga.. ausõna on mike, noh!

aaa, ja ma sain peaaegu plaadi jälle. õigupoolest on see kõigest singel. korn - twisted transistor. pilt [margus pilt] ei viitsinud ennast seekord loosimisega rebestada ja pildus niisama neid plaate seal. mille tulemusena ma natuke kaklesin ühe tchikiga. asi ei olnud üldse seda väärt, aga siis ma veel ei teadnud seda. suure rüselemise käigus ei näe ju kohe, millega tegu.

tagantjärele on täitsa häbi sellepärast. korra kaalusin, kas võib olla, et pidev alakate seas töllerdamine mind selliseks kalgiks ja õelaks bitchiks [ahneks veel pealekauba!] muutnud on... aga ei saa olla. "tänapäeva" noored on mu meelest palju avalamad ja sõbralikumad, kui meie "omal ajal" olime. ehk et ikka ise, omade jõududega, olen selline täbar tchikk. by nature.

sõnaga, debor. või annaks ehk sügist süüdistada? et ilmad külmad, inimesed kah? igastahes ma nüüd otsustasin ära. homme hakkan heaks :)

16. nov 2005

music makes me lose control

ma panen oma hetke kõikselemmikumad eesti bändid nüüd siia kirja. tähestiku järjekorras ja puha. lihtsalt niisama. et oleks hea aasta pärast [või millaski pärast seda] naeru mugistada.

aides
blacky
brides in bloom
fluidum
genialistid
guilty in fake
losing yard
my eye hurts
no-big-silence
not
paingreed
pedigree
recycle bin
ruht
slide-fifty
stem
under marié
ursula

rohkem ei tulnud nüüd kohe pähe ja paremuse järgi ritta panna... neid vist ei saagi eriti hästi. põhjendama ka ei hakka, miks üks või teine siin nimekirjas figureerib, kukud veel toolilt maha. naerust. eiei, mõni on ikka muusika pärast ka :D

pildil on aidese kostja [tartus, ammu]

i'm an island

oli aeg. enam ei ole. sai teine surnuks löödud.
seal on liiiiga palju neid lollakaid teste...

your birthdate: february 7

you are an island. you don't need anyone else to make you happy. and though you see yourself as a loner, people are drawn to you. deep and sensitive, you tend to impress others with your insights. you also tend to be psychic - so listen to that inner voice!


your strength: your self sufficiency
your weakness: you despise authority
your power color: maroon
your power symbol: hammer

khm. HAAMER??? mis...misMÕTTESnagu?!?

***

ilus ja tore, kuid tark ja lahe,
olen kui tuulehoog, mõnus ja mahe.
sinised silmad ja meelas keha,
olen kui talvine muhe eha.


ursula [vaoshoitus]

between the devil and the deep blue sea we fly


vahepeal oli torm

ja armastus oli

aga nüüd on jälle kõik hästi :)

11. nov 2005

careful what you wish for

heh, alles ma siin kiunusin, et tallinna tänavad on ikka paganama pimedad... nüüd nad siis kaevasid [4 päeva kaevasid! kahe kopaga!] mulle augu. otse akna alla. ja pistsid sinna tänavavalgustuslambi. igavese juraka. see on kõrgem kui maja :D [ma elan kolmekordses, teisel korrusel]. põlema ei ole nad seda veel saanud, aga ma juba põnevusega ootan, milliseid pöördeid see mu ellu toob, kui saavad. mingit eraldi valgustust toas mul siis vist enam vaja ei lähe :D

10. nov 2005

bunny suicides!

roflmao @ bunny suicides

jänkud on nii nummid.
leidlikud ka :D

nb! eveli, sulle on see rangelt keelatud ja kessule ära ka näita! a huge no-no...

8. nov 2005

kindlasti võib leida kadriorust mind

looderdamine on ennast selleks korraks ammendanud. käisin jalutamas. kadriorus.

kadriorg on ütlemata armas. ma olen sinna liigvähe sattunud. aga tundub isegi elamiseks kõlbulik kant olevalt...


hea muhe oli madalale vajunud päikese kuldses valguses ringi lonkida ja piiluda, mis teised inimesed teevad. ma liigitaksin need tegemised laias laastus nii:
* [vana]emad lärmakate [lapse]lastega toitsid veel lärmakamaid parte/tuvisid/kajakaid. saiaga ikka.
* üksikud eakad naisterahvad korjasid vaevaliselt kollaseid lehti.
* üksikud keskealised naisterahvad riisusid päris krapsakalt neidsamu kollaseid lehti eelmiste nina alt ära.
* üksikud nooremapoolsed naisterahvad jäädvustasid sügisvärve [ma ei olnud kaugeltki ainus, kes kaameraga ringi luusis].
* armunute paarid nautisid teineteise lähedust aeg-ajalt suudeldes ja emmates.
* ülejäänud liikusid üsna argisel moel [st kiirustades] punktist a punkti b. [sh meie president, ilusmees, kuigi jah, tema liikumine punktist a punkti b oli nüüd teistega võrreldes ikka päris fancy. vilkurid ja sireenid ja sada autot ja kõik see teema.]

***

homme jälle tööle ja see teeb suisa rõõmu :) ma kardan, et ma võin seal sedasi isegi midagi asjalikku korda saata...

7. nov 2005

ses mõttes teist ei tea nii laiska

põmst olen ma nüüd nii kaugele jõudnud oma laisk olemisega, et külmkapp [ja kõik teised kapid ka] on tühjaks söödud... mistõttu tuleb ilmselt oma laisk ahter poodi lohistada... muidu kass, sama laisk kui ma ise, jääb veel nälga... ja ma ise.

natuke trenni veel ja ma paneks need laisklemise maailmameistrimõistlused kinni küll. lõdva randmega.

6. nov 2005

do you believe in ghosts? she didn't...

the others [2001, eem... nii vana?] on väga veenev! ma sain küll pisut liiga vara jälile, mis toimub, aga sellest hoolimata... nii põnev oli!

see film kujutab minu meelest üliväga hästi meie [elavate] ja vaimude [surnute] kooseksisteerimise raskusi. ma olen kõik aeg arvanud, et kui vaimud ikka üldse olemas on [ja ma pigem usun, et on, kuigi isiklikud kogemused puuduvad, aga nii on palju huvitavam ju!], siis just täpselt nii see ongi. et nemad tajuvad meid nii, nagu meie neid. ja ma täitsa usun, et võib olla keeruline aru saada, kumba maailma sa nüüd õigupoolest kuulud...

nicholas ja anne olid niiii armsad. nende kahe vestlused olid minu jaoks tõeliselt nauditavad.

nicholas: i'm scared.
anne: well, you shouldn't have come then.
nicholas: say something.
anne: what shall i say?
nicholas: anything.
anne: my name is anne, and i'm walking. i'm walking and my name is anne...

5. nov 2005

ma tahtsin kilgata, kuidas ma täna mere pst scotland yardis väga hea teeninduse osaliseks sain. see koht on üks mu lemmikuid juba pikka aega olnud, sest seal lihtsalt on nii mõnus hubane interjöör ja kalad ja maitsvad toidud ja mugav ka.

seekord oli siis asi nii, et neil läks natuke liiga kaua aega mulle mingi söögi toomisega. ma kahtlustan natuke, et tellimuse võtnud preilna lihtsalt unustas selle ära. ma ei kurtnud veel ega midagi [kuigi nälg oli silmanägemist ära võtmas], kui tuli seesama preilna, vabandas kenasti, et nii kaua läheb ja pakkus meile ühe lisajoogiringi klubi poolt. me muidugi olime kohe nõus :)

armas ju. sedasi muret tunda ja kliendi rahulolu eest hoolitseda. muidu on seal teenindusega, nagu meil ikka: ettekandjad vahetuvad sageli ja on nagu on. lisaks võimaldab klubi stiil veel mõningast ülbust ja upsakust. sellega ma nüüd ei taha öelda, et nad seda võimalust seal ülearu palju kasutaks. ei. ma arvan, et sealne teenindus on üsna ok. parem, kui paljudes kohtades, kus ma ainult ühe korra käinud olen. ma olen päris pirtsakas ju. kui ikka midagi ei meeldi, ega ma siis rohkem ei lähe ka.

3. nov 2005

are we gonna rock this place?

bändstarter @ rock cafe

ma olen jällegist hämmingus. heas mõttes. ülimalt tagasihoidlikud plaanid olid ju, aga välja kukkus hoopis väga hästi :)

fluidum [3/5]fluidum oli lihtsalt armas. meloodiline screamo. eriti nunnu oli see, kuidas tommi mikri üle õla rippu viskas nende kohtade peal, kus tal oli vaja klahve klõbistada. ja need tema hüpped. ma kardan alati, et ta ennast kuidagi õnnetult katki kukub sedasi. aaaa, ja siis veel see... ulmeline häälekasutus. homme on tal ilmselt häälega ikka väga kehvasti...

guilty in fake [gnf]guilty in fake oli ka suisa liigutav. nii palju pauerit korraga! armu või ära... lauljapoiss inz oli veel juuksed kenasti turri ajanud ning sobivad ketid pükste külge ja kaela otsinud. ilus oli vaadata :)

inz [gnf]
rebecca & the ska factor... noh, nad on ju nunnud. aga et suurem osa kavast on kaetud kaveritega ja oma lugusid on mingi 2 tk, jääb see ettevõtmine minu jaoks pisut magedaks. jah, kohati võtab puusa nõksuma. jah, rebecca on jubenunnu. jah, mõni neist kaveritest on täitsa viisakalt ahvitud. ikkagist. magedavõitu.

kibelesin rebecca aegu juba koju linade vahele, aga ei saanud ju ära tulla, loosimine oli alles tulemas. ja ma teadsin, et võidan! võitsingi :) my chemical romance - three cheers for sweet revenge. eriti armas nagu. pärast tuli ott oma jutuga, et tema kohe aimas, et ma seekord võidan. ma ju iseee! aga ma ei saanud seda talle enam öelda, see ei oleks kuigi usutav olnud...

2. nov 2005

i don't want your darkness
i don't want your light

ma nüüd tahaks ikka natuke [või natuke rohkem] kiunuda selle kellakeeramise pihta. mitu päeva pidasin vastu, aga ei enam! ehk et siit edasi tuleb ainult üks nutt ja hala. kui su nutukarikas tänaseks täis on, siis: nägemist!

kõigepealt. see õhtune pimedus. tervele tallinnale oleks õhtuti justnagu kott pähe tõmmatud... autoga sõidetavad tänavad on veel kuidagi... aga parkides võib küll ilma erilise vigurdamiseta vastutuleva inimesega lihtsalt kokku põrgata! hea veel, kui sul on tuttav park. siis tead, kus puid kohata võib...

nad ju teadsid seda kellakeeramise asja juba ammugist! miks nad siis ei konfinud neid tänavavalgustuslampe õigeaegselt ümber nii, et need nüüd tunnikese varem põlema hakkaks? ahh? ahh? ahvid, ma ütlen!

töö juures ei jõua enam kuidagi lõunat ära oodata. mul on selline korrapärane kõht ju. harjunud kuskil 12 ümber saama. nüüd ma kipun juba nii 11 ajal näljast minestama. ok, eks ma proovin süüa siis, kui kõht tühi on. lihtsalt keeruline on planeerida asju sedasi... harjumuse jõud on tugev, junõu.

rääkimata sellest, et tööl käivad inimesed enam valget aega ei näegi. vähemasti need, kes ennast õigel ajal tööle vedada suudavad. hea veel, et ma parasjagu nii laisk olen, nagu olen... niiviisi paistab mulle ju hommikuti natuke päikest :)

ja siis see hommikune tõusmine. pidi ju lihtsamaks minema, eks? läks ka või? mkm!!! minul isiklikult on nüüd igal hommikul selline tunne, et täna on ju pühapäev ja võib mõnuga kella kaheni põõnata. kui siis selgub, et ega ikka ei või küll, tundub see nagu eriti ebaõiglane, et peab ennast ikkagist voodist välja kangutama... urisema ajab.

sõnaga. käsitlematu!

lastele ja vanuritele pidi see suve- ja talveaja vahet pendeldamine raskelt mõjuma. ei oskagi nüüd kohe arvata, kumma alla ennast pista... aaaa, ja ükspäev ma kuulsin, et noori mehi [või oli see lihtsalt mehi] pidi see asi suisa tapma. nagu eriti kahju ju... neid läheb meil veel vaja!

nüüd ma siis tahaks teada, kas see kõik endaga midagi positiivset ka kaasa toob? kellelegi kuskil? mhh?