29. mai 2007

let's follow the cops back home
and rob their houses

placebo @ saku suurhall, 28.05.2007

see oli mõnes mõttes imelik gig. jäi mulje, nagu oleks olnud palju pettujaid. kes kõik on placebo't juba ilmatuma kaua siia oodanud. aga näe, nüüd, kui nad tulid, tuli neis pettuda. bollocks, i say! hingetuses ei saa süüdistada mitte bändi, vaid publikut. see bänd oli ju placebo. placebo, mitte mõni niisama.

lady molko oli nummi nagu pildi peal ja laulis ilusti nagu plaadi peal ja üldse! kõik oli jmlasta äge ju!

ja lõppude lõpuks - see oli ikkagi placebo. placebo, mitte mõni niisama. me oleme neid nüüd näinud. me peaks nüüd õnnelikud olema. mina olengi. aga sa?

lynne pildistas

23. mai 2007

18. mai 2007

suksu

17. mai 2007

12. mai 2007

i would stop time to keep you

meil siin eestis on ka pagana ilus ikka :)

10. mai 2007

9. mai 2007

7. mai 2007

6. mai 2007

4. mai 2007

3. mai 2007

india very good very bad

... viis meid kohe varakult asjaga kurssi praktiliselt esimene indias kohatud inimene - too taksojuht, kes meid lahkesti delhi lennujaamast hotelli sõidutas. küllap nii ongi. kõlab usutavalt.

ometi olen ma indiasse totaalselt ja täielikult armunud. india on imeline. jah - vaesust, viletsust ja mustust on seal rohkem kui meil siin. seal on kõike rohkem kui meil siin. ka kõike kaunist. lõõskavat päikest, kirevaid värve, teravaid vürtse, sillerdavat muusikat, hardust ja spirituaalsust, kõike-kõike.

ma olen võlutud. istun siin külmas ja kõledas tallinnas nüüd juba kolmandat päeva, seedin oma elunatukest, püüan rööpasse tagasi loksuda, toibuda ja uuesti kohaneda. omaenda eluga. naljakas, kas pole? kui raske see on. kord näib siinne elu olevat mingi kummaline uni, siis jälle india. sürreaalne.

ma lähen kunagi kindlasti jälle. ehk mitte kohevarsti, vaatamist väärt kohti on selleks liiga palju, aga küllap ma juba lähen sinna jälle. seekordsest põgusast pilgust indiale on mul kuri kavatsus kostitada teid mõne pildiga. kohevarsti :)