29. juuni 2008

¡españa, campeona de europa!

täna helisesid kõik meie pisikese kiriku kellad just täpselt nii kaua, kuni kellamees neid veel kõlistada jaksas! väga kaua jaksas!

¡viva españa!
¡podemos!

28. juuni 2008

tähistamine üle oru, põhjus teadmata.

dad, i can't believe you drank...
and smoked... and was such a slut...

... but i still love you.

definitely, maybe [2008]. aga ma ootasin enamat. ei teagi, miks siis...

april: you and me, it'd kinda be like cats and dogs.
will: oil and water.
april: sand paper and bare ass.
will: that's gross.

27. juuni 2008

¡cocodrilos!

üks väga äge krokodillipark on torremolinoses! seal on üle 300 krokodilli, suuri [sealhulgas euroopa suurim - 600-kilone big daddy - on ikka pirakas jurakas küll!] ja väikeseid. üks pisike kokkuteibitud lõugadega cocodrilo pistetakse pihku ka!

26. juuni 2008

coca de san juan

traditsiooniline jaanipäevakook

25. juuni 2008

monte calamorro


selwo teleferico

selwo marina

selwo marinas kasutatakse aega väga efektiivselt - üks tempokas show järgneb teisele. sealjuures esitavad kõik asjaosalised - loomad ja linnud, aga ka inimesed - oma numbri sellise entusiasmi ja lustiga, et rõõm on vaadata!

üllatuslikult osutus kõige muljetavaldavamaks etteasteks mulle lindude oma. intelligentsed tegelased! sealjuures iga viimane kui üks neist lennuvõimeline - asjaolu, mis mind küll lubab uskuda, et talumatus orjuses neid seal ei peeta.

24. juuni 2008

seksikas prill

noche de san juan

... ehk jaaniöö andaluusia moodi nerja näitel.

jaaniõhtul süüdatakse tuled... meil siin süüdatakse tuled mere äärde. seega - rahvas koguneb randadesse, kus iga seltskond püstitab endale suure telgi või väikese laagri [see on ainus öö, mil siin ametlikult randades ööbida lubatakse]. paljudel on kaasa taritud generaatorid ning igas telgis tümpsub seltskonnale meelepärane muusika.

telgi ette kaevatakse liiva sisse auk, kuhu süüdatakse lõke. lõkke ümber tantsitakse või istutakse niisama. kavas on ka üle lõkke hüppamine [selle toimetuse läbi loodetakse oma patud küljest kärsatada].

liha asemel on menüüs sardiinid. klassikalist sardiinikõrvetamise viisi võib näha alloleval pildil - sardiinid torgatatakse bambuskepikeste otsa, need omakorda otsapidi liiva ja seal need sardiinid siis särisevad süte kohal. igapäevaselt tehakse seda küll mõnevõrra väiksemas mastaabis.

keskööl massid hulluvad ning tormavad kiljudes ja huilates laintesse nagu üks mees. oled sa siis olnud ettenägelik ja ujumisriideid sihtotstarbeliselt kasutamas või mitte. suuremalt jaolt sumatatakse lihtsalt riietega vette. kui patud lõkke kohal veel fataalselt leeki ei saanud, siis nüüd ehk õnnestub nad meres maha pesta.

natuke hiljem leiab aset suurejooneline tulevärk, mille lõppvaatusena süttib suurim lõke selles rannas. lained üha randuvad, tähed aina säravad.


jaan mis jaan!

23. juuni 2008

lago viñuela

isa ja poeg viñuela järve ääres