28. okt 2008

kujutatagu pilti, meil siin sajab parasjagu lund! ise nii enesestmõistetava näoga sajab, nagu oleks see kõige igapäevasem asi üleüldse!

see teeb ju enne kui eestis, eks? ega teil seal ei ole ju ometi lund sadanud veel?

22. okt 2008

covent garden

this nokia bench comes with music


covent garden

19. okt 2008

speakers' corner

speakers' corner, hyde park

pähklid. pähklid. veel pähkleid.

hyde park
hyde park [wiki]
speakers' corner [wiki]

15. okt 2008

traavime neil päevil agaralt mööda linna ringi. ega nende vaatamisväärsustega iseenesest kiiret ei ole, aga et üks sõber on parasjagu londonit väisamas ja meil pihud pilgeni vaba aega täis, siis teeme suure osa programmist temaga kaasa.

täna vaatasime alustuseks uuesti üle national gallery ja national portrait gallery. mõlema kogu on minu arvates lihtsalt vaimustav ja väärib kindlasti korduvat külastamist.

pilti teha nad seal üldse ei luba ja ma siis ei teinud ka.

pärast suurepärase kunsti üledoosi lasime end lummata veealuse maailma imedel london aquariumis. üks ütlemata entusiastlik noormees rääkis meile pisut haidest ka, täitsa huvitav oli.

12. okt 2008

richmond park

näib, et saabusime londonisse just täpipealt selleks kõige magusamaks ajaks - siin on lihtsalt võrratu indian summer! sügise küpsed värvid ja 22 kraadi sooja :)

käisime täna richmond parkis kõndimas. sadade puna- ja kabehirvede keskel. neil on parasjagu alanud jooksuaeg, nii et isased on üksjagu elevil - mörisevad vahetpidamata ning katsuvad oma haaremit kontrolli all ja konkureerivaid isaseid sellest eemal hoida.