31. jaan 2010

hampstead heath


kohe laupäeva hommikul oli kaugele näha, et sellest päevast tuleb üks ütlemata muhe päev. selge oli ka see, sellisel muhedal päeval peab ilmtingimata kuskile minema, ükskõik kui lõhestavast pohmakast hoolimata! päike kiiskas pillavalt ja linnud röökisid laulda, ehkki õhk oli endistviisi üsna karge. lubadustest lookas oli ta ju ka - kevad tuleb!

sõitisme rongiga [justnimelt rongiga, et läbi akna küütleva päikese paistel nurruda] victoria'sse ja sealt edasi hampstead heath'i. ei olnud sinna lihtsalt varem sattunud, sestap kibelesingi nautima vaadet londoni kesklinnale sealt kõrgelt pilve piiri pealt :)






6. jaan 2010

ei midagi traagilist, aga pisut lund meil siin nüüd siis on:







üks loodap, et ehk tuleb ikka lisa :)

5. jaan 2010


nõnda palju anti meile siin lund paar nädalit tagasi

hihi [küll pisut ennatlik ehk], olen nüüd mõned nädalad interneedust pidi ahminud kõiki neid imelisi pilte pehmest ja kiiskavast talvemuinasjutust [ning, mis seal salata, teid kõiki seal ka kergelt kadestanud - mitte et ma sellise käreda pakasega väga nina toast välja pista ihaleks, aga jutuks hea küll!], nüüd on oodata talve ka meite õuele! londonis ei saja kunagi lund, on klassikute suust ja sulest kõlanud, aga seekord ähvardavad nad meid küll täitsa arvestatava lumega! 40 cm lumega! viimase 100 aasta kõiksekülmem talv, ütlevad! helljee!

näis, kas see suur tali siis ikka tuleb, ja kui tulebki, kas ma siis ikka homme tööle jõuan. igatahes! brixtonisse kõndida ma seekord küll ei kavatse!

update 22:28:
hihi, sajab! kõvasti sajab! igatahes!

1. jaan 2010

tere, 2010!


mis s*tasti, see uuesti, eks? iroonilisel kombel olin ma täiesti lootuselt sellise napaka kinnisidee kütkes, et londoni aastavahetuse ilutulestikust tuleb ilmtingimata pilt saada. mäletasin küll igati adekvaatselt, kui "meeliülendav" oli eelmisel aastavahtusel 4 tundi thames'i kaldal külmetada ja ilutulestiku algust oodata, aga ei sest olnud tolku halligi.

sel korral saime siis suisa 5 tundi külmumise vältimise nimel thames'i kohal westminster'i sillal otse big ben'i all popmuusika taktis puusa nõksutada. ikka päris hoogsalt tuli nõksutada, pagana külm oli, nii nulli ümber vast, ja üsna tuuline ka. aga sain oma rikkumata vaate ja ilutulestiku pildid!






väga äge tulevärk oli! ent ei, see kõik ei ole seda väärt, kindlasti mitte. järgmine aasta tuleb meile loodetavasti mõnevõrra soojemates tingimustes, ükskõik kas kodus teleri ette naelutatult või mahedas briisis õõtsuvate palmide all tasahilju šampanjat libistades.

ahjaa, kohe pärast ilutulestikku saime kerge sahmaka lund ka krae vahele - südantsoojendav! head uut!