30. juuli 2014

door county

it's all about cherries!

door county on chicagost nii nelja-viie-tunnise autosõidu mõõtu põhas - wisconsini osariigis, michigani järve embuses. meie veetsime sel ütlemata mõnusal poolsaarel ühe ütlemata mõnusa pika nädalavahe. kirsid olid just valmis ja suvi sume...

potawatomi state park
haa, siin ma katsetasin esimest korda imetillukest magnetiga telefoni külge kinnituvat kalasilm objektiivi - olin amazonist 10 dollari eest kolme objektiivi komplekti soetanud (fisheye, tele ja makro) - töötavad küll ja nalja kui palju!


pierhead lighthouse, sturgeon bay

orhard country winery, fish creek

cherries! aren't cherries adorable?

another lighthouse - eagle bluff, peninsula state park

here you go - more cherries :)

egg harbor

cave point

whitefish dunes state park

kewaunee lighthouse
the storm is coming...

22. juuli 2014

detroit is a phoenix


ega ma heidelberg projectist enne detroiti sattumist suuremat ei teadnud. kuskilt oli silma jäänud party animal house, mis näis nii vahva mõte, et kui juba kord detroidis, siis tuli selline maja kindlasti üle vaadata. paraku jäime pisut hiljaks, party animal house oli juba märtsis maha põletatud. niipaljukest temast alles oligi [too sein seal taga on juba naabermaja, mis muuseas endiselt asustatud olevat]:


küll aga oli heidelbergi tänaval teisi toredaid maju, palju kellasid, mänguasju, jalanõusid ja eriti laias valikus igasugu muud kola.


ahjaa, ja see ongi kunst! kunst üllatab mind, alatasa! eks see vist ongi tema olemus ja eesmärk.


kas pole mitte hirmus armas ja ühtlasi kurblik idee? :)

detroit, michigan / july 2014

20. juuli 2014

ghost town detroit


detroit, endine usa mototööstuse lipulaev, on täna küll üsna kummastav kummituslinn. megafotogeeniline ja padukriminogeenne! kus alles jalutaks neid tänavaid! päevavalges :)

detroit, michigan / july 2014