24. nov 2007

pärlipüüdja olla võiks

täna pildistasin muru. ise arvan, et minus on tuuma.

23. nov 2007

hell on wheels is no big deal

fu manchu & truckfighters @ club hollywood, 21.11.2007.

otsa lahti teinud rootsi truckfighters oli mõnusalt energiline ja hüplev. boonuspunktid bändile teenis välja palja ülakehaga higine kitarreromeo. oleks neid hea meelega pisut kauemgi nautinud, õite napiks jäi nende etteaste.

kui peaesineja - lõuna-california stoner-rocki legend fu manchu - laval poosid sisse võttis, jäi tf juba mõne aja pärast tuntavalt nõrgemasse valgusvihku. fu tegi!

nõustun igati meedias vilksutatud hinnangutega, et tegemist on "riff-rocki kuninga, stoner-rocki vundamendi ja korstnaga, ebanormaalselt hea live-bändiga". on tõesti.

sellised gigid on üldse väga lahedad. kuhu sa satud õndsas teadmatuses, lihtsalt lootuses, et ehk see sulle midagi ikka pakub. ja kui sellest siis jälle üks eriliselt hea elamus kujuneb. selline, mis sunnib sind endale uut musooni hankima. fu oli mulle selline bänd.

kõrvad küll vilistavad. täna veel. ebanormaalne.

rada, dlf, epl, pics by lynne.

20. nov 2007

shake it don't break it
it took too damn long to make it

jaa, siin on uus kujundus, jaajaa. mis asjaoludel? pagan seda nüüd täpselt teab... selleni viis üks mõtlematu liigutus, mille tegemist ma vahepeal täitsa sügavalt kahetsesin... siis aga nokitsesin natuke ja nüüd olen juba täitsa rahul omadega. ei midagi revolutsioonilist, aga mulle endale meeldib päris hästi :)

ja siis jõule ootan ka nii hullusti, et higiseks võtab.

19. nov 2007

and tonight i thank the stars
as i count my lucky scars



see oli nii üleni armas seal daki juures, et ma lihtsalt pidin ühe sellise endale ka saama :)

12. nov 2007

who are you? who, who, who, who?

tellimustöö või nii. päris pingviini nägu teine ju? :P

natuke kauem kui kuu aega on sellel saidil silma peal hoidnud google analytics. seda, kui palju lugejaid siia satub ja üht-teist nende lugejate kohta on mulle ennegi näidanud juba üsna aegade algusest siin tiksunud z-kaunter. google analytics tõotas pakkuda mõnevõrra mitmekesisemat infot - nii ma ta hetkeemotsiooni ajel ja uudishimust tagant tõugatuna siia kätt pulsil hoidma sättisin... piilusin nüüd pisut, mida huvitavat raportil mulle pajatada on :)

mõned toredad [ja vähem toredad] otsisõnad: ruubiku kuubik [kvantitatiivne võit, konkurentsitult], ahti iir [wtf?], ahvid pistsid vahvleid, girls pinises [eee. api!?!], hirmsad õudusjutud, kopajuht margus [???], lasik operatsioon, noorus on tore aeg+rokid täiega, paljad poisid, pilte suguhaigustest [???], pingviinid fotod, sweety thao, vanaaegsed fotod, ämblik make... ma siin naeran ennast pooleks parasjagu :D

nõndaviisi. riike, kust külalised tulnud, on hetkel 21. lisaks eestile ja naaberriikidele on esindatud ka nt peruu, iraan, mehhiko, rumeenia ja filipiinid. arenguruumi, mõistagi, jagub veel küllaga. teisalt ei ole see mulle mingi eesmärk omaette. ma olen päris kindel, et see vaene peruu kodanik sattus siia täitsa juhuslikult ega leidnud siit enda jaoks midagi.

veel üllatavat - kujutad sa ette, siia on muu hulgas tuldud vabariigi (selle meie oma) presidendi kantseleist! populaarsed on ka mitmed teised riigiasutused. millest mina muidugi järeldan, et riigisektoris endistviisi tööd suuremat ei tehta. tuttavaid mul neis küll eriti ei ole.

tänaseks kõik. kuniks jälle miskit huvitavat silma jääb :)