19. juuli 2009

the devil's horseman jousting

edit 25/07/2009:
teinekord hakkavad enese toodetud pildid mulle nii koledasti vastu, et iga kord seda blogi avades läheb mul süda natuke pahaks... need varem siin internetiavarusi risustanud pildid vahetasin ma nüüd välja - praegu siin rippuvad häirivad mind ennast oluliselt vähem :)

@ brockwell park

jousting, vol 1

14. juuli 2009

pisut betooni ja klaasi kulub siia marjaks ära pärast kõiki neid loodusvaateid, mõtlesin ma.

vedasin ühel päeval kaamera tööle kaasa, et lõunapausi ajal veidi ringi uidata ja linnailu jäädvustada, aga selleks ajaks, kui lõuna kätte jõudis, oli mul kaamera sootuks ununud... need pildid on võetud hommikul tööle jalutades ja õhtul kodu poole tagasi vantsides. igapäevasel marsruudil, kõrvalekalleteta. igav, ent aus :D

teen ikka millaski selle pikema tiiru ka - ehk koorub sealt miskit huvitavamat, vähemalt mulle endalegi. ammu registreeritud asjaolu - kohe kui ma oma tavapäraselt teelt natuke kõrvale kaldun [ja õige pisut ära eksin, iga jumala kord :D], avastan jälle midagi uut ja toredat. mõne kirbuturu või lilleaia või midagi.

12. juuli 2009

eryri / snowdonia

eryri / snowdonia rahvuspargil on pakkuda kõike, mida hing ihaldab - merd ja mägesid, adrenaliinist tilkuvaid seikusi ja laiska kulgemist, melu ja rahu, hingematvaid vaateid ja huvitavat ajalugu...

caernarfon'i kindlus / caernarfon castle
tu hwnt i'r bont / beyond the bridge, llanrwst
see sild, see vana kivisild on vist küll kõikseilusam sild, mille kallale mu silmad eales on saanud. milline sild! sügise ligi hiilides näevad sild ja teetuba välja sellised. ahh... just seda ma siia suurbritanniasse otsima tulingi, seda jah!

ehedaim pubielamus on hinge jäänud üsna snowdon'i külje alt [noh, mis selle koha nimi oli... ahjaa, vaynol arms], kus meie ümber üsna ülekaalukalt kõmri keeles juteldes maitsvaid roogi ja keelekastet hea maitsta lubati, aeg-ajalt paljajalu ringi lippavaid lapsi korrale kutsudes...

päris snowdoni [snowdonia kõrgeim tipp, 1085 meetrit] tippu me seekord ronima ei hakanud [eks tiba ikka kriibib jah], aga ühe paaritunnise jalutuskäigu mäe jalamile võtsime ette küll. mis seal viga piknikku pidada!

snowdon
inetu maja / ty hyll / the ugly house ehk ühe ööga püstitatud maja / ty un nos / house built overnight, capel curig
meie wales'i tripi võimsat viimast vaatust etendas 1805. aastal valminud 316 meetrit pikk ja 38 meetrit kõrge kanalit üle dee jõe kandev pontcysyllte akvedukt / traphont ddŵr pontcysyllte / pontcysyllte aqueduct. meie jõudsime natuke hilja, aga mõistlikumal ajal saab kaubelda endale üks kenakene paadisõit üle akvedukti.

noh, kõik siis vist.