4. jaan 2006

isegi võib väita alles öösel käima lähen

r2 aastahitt @ parlament klaab

warm-up oli vahva. slide-fifty ja orelipoiss ja veel keegi. vahtisime trepil, selline mõnus ebatavaline vaade oli, ülevalt. ja siis! mingi võõras klahvkapoiss võttis positsiooni sisse. endal arno papud [need valged, smiley'dega] jalas! aihell, kesse arno papud jalga sikutas? ei, tglt ikka oligi arno ise, nati nudipea aint. igavesti tore oli kohata :)

auhinnagala ise... ei olnud mittemiskit erilist. kohapeal vähemasti [vbl oli telepurgis täitsa ok?]. kogu muusika tuli mõistagi lindilt [telelavastuste eripära vist], kusjuures nii vaikselt, et mingil määral korralikult kuulsid seda ehk ainult saali keskosas paiknejad, servades lahmis väikse saali muss üle. ja seda ma nüüd ei teagi, mis need saatejuhid seal lobisesid. kurbus katab mind. samas. ma ilmaski ei usu, et nad miskit asjalikku arvasid. kuigi. inimesi ei maksa alahinnata, eksole.

noo aga üht-teist ikka nägime ka ja mõni koht oli isegi naljakas. winny puhh [nunnad hoos?] [nuudlid ja hapupiim!] tekitas furoori ja tannu [tanel padar siis. teda nad vist kutsuvad kuidagi teisiti, aga mul käivad kõik tanelid tannud. nagu toomased tommid ja... maitea, susanid sussud] on meil metal gootiks hakanud. mille peale mailu kartis, et nii võib tannu talle täitsa meeldima hakata :D ta oli nunnu jah. mustade juuste, kettide ja !seelikuga!

igast bände oli seal veel vaatamiseks välja pandud, termikad olid ja smilers ja... nexust vist ei olnudki seekord. või siis ikka oli, aga ma ei pannud tähele...

r2 aastahiti tabel

aeg on kohvitassi taga uueks sündida :) cya!

0 kommentaari: