28. jaan 2006

everyone knows that the moon is made of cheese

täna läks koer üle liivalaia tänava. hommikusel tipptunnil. ja nii enesekindlalt läks, et kõik andsid teed. buss ka. vales kohas läks aint.

kohe pärast teda tuli habemega naine ja ehmatas mind. habemega.


ei, ma pole iial arvanud, et liblikad kõhus peaks olema kerged kanda.

26. jaan 2006

noorus on lahe aeg. avastad maailma.
sõidad ringi. seikled hotellides. rokid täiega.

paides oli vaja ainult moosipallivabrik selja taha jätta, telliskivi alt sisse mürtsuda ja juba ta tuligi. koolimaja. ei, koolipeod on lahedad :D

24. jaan 2006

love hides from the trust, all alone in the game

õõõõhh, maisaa sellest kuidagi ümber ju. nad on vaatamiseks välja pannud selle loo, mida ma nii kaua igatsenud olen! :) tähh, tibud :*

aides - tic tac

23. jaan 2006

hommikul on hea, päeval väga hea,
õhtuti on erakordselt hea

etsiis. suusatamine, saunatamine, söömine, joomine. norras, trysilis. aikuiheaoli :)

seda külma, mis teil siin vahepeal oli, meil seal ei olnud. meil oli lund. PALJU lund.

vahelduseks sportimisele käisid meil naised pöördes. õigem oleks vist öelda, et mingi osa neist. või midaiganes. alustuseks me veeretasime ennast põrandal. kõik rivis. see oli tiba valus tglt, juuksed jäid igalepoole kinni. siis me lõime tantsu, esialgu põrandal, aga pärast ikka laual ka. sest dj oli meil ju superb.

fazz tegi meile lapsehoidjat [õnneks on see tal hästi käpas] ja lükkis lühtreid kõrgemale, et need ellu jääks. nad küll ei jäänud ikkagist. eiteagi, mis neil hakkas, aga pärast nad enam ei põlenud. üldse. olgugi, et pealtnäha paistid täitsa kobedad. erinevalt mingitest nõudest ja pudelitest ja asjadest. mehed olid hiiglama nunnud. sahmisisd lappidega ja müttasid tolmuimejaga kõik aeg. neil ei olnud vist kuigi lõbus. tglt ma väikestviisi kahtlustan, meil sussuga ainsatena oli. mingi aeg.

järgmiseks nägi meie meelelahutuslik programm ette aknast välja hüppamist. sest lund oli meil tõega julgelt. nitore-nitore oli aknast välja hange sumatada ja ennast lumes veeretada. mõni mees lõi vabatahtlikult kampa, mõnda tuli sundida, mõnest ei käinud jõud üle. fazz oli see, kelle me kahetsusväärselt aknast välja lükkama pidime. paha lugu jah. isegi natuke piinlik hakkas, kui sussu fazzi varbad aknaraami tagant lahti kangutatud sai ja fazz pea ees lumme sumatas. minaeitea, kes krt seda alustas [ja ega see mind üleval ei hoia, sest ullnaljakas oli ju], aga nende lumemängude süüks võib vast panna selle, et tannu järgmisel päeval tõbise tunnuseid ilmutas. sellest oli muidugi kahju.

vahepeal tekkis meil mure naabermaja ees peatuva lumememme pärast. too oli päeval päris lege mees olnud, aga keegi oli vist... kadedaks läinud. me siis installisime talle uue... eee... t*ra. õigupoolest sai see vaene mees ühe ütlemata nadi komplekti endale, aga ikka parem kui sittamittegi, eksole.

siis said kõik, kes tahtsid, sussuga kuppusid koksida. keegi eriti ei tahtnud. ainult ta oma mees. sest sussul oli ju kiiver peas.

ja pasteerimine oli meil, mõistagi, ka. eriti vihane selline. ohjeldamatu sõimu ja ähvarduste saatel [pärast olime ikka jälle sõbrad edasi]. kolm tuubi pastat läks ära. nagu päris :)

no ja ükspäev me sõime ühtekalt palderjani. või siis tegid kõik teised nägu, et nad ikka söövad ka palderjani, ja mina ainsana sõingi. võta sa kinni. mina ei tea, mida imelist see minuga tegema pidi [kassid pidi vist pööraseks pöörama?] ega sedagi, kas tegi siis...

suurt rohkemat ei meenugi... me kõik jäime üsna terveks [booring]. õhtuti vahtisime simpsoneid ja mingeid giikide seepe. kaarte tagusime. [selgus, et valetada ma ikka ei oska mitte üks teps. reaksiooniga jälle on täitsa ok.] aaaa, ja fluxxx!!! flux on väga ehe mäng, seda ma sulle soovitan! :)

mõned asjad selgusid hiljem. nende pärast oli korraks häbi ka. me [ma?] olevat mehi [või ainult ühte?] kiusanud. natuke. leebelt. samas. loogish ju. meeletult kanget alkoholi ja tuba ilusaid poisse täis. või noh, poisse. andestatav.

aga trysilisse ma lähen teinekord veel. sest suusatada oli seal ka väga äge :)

10. jaan 2006

are you ready to attack the storm?

eiei, pildil ei ole mina. õeraas elab mul sellist tormilist elu. kiilakaspoiss on tuntud kui chopper.

6. jaan 2006

minister ei tea mu nime
kui ta üldse midagi teab

päris põnev oli vaadata seda statistikat. et kui popikas mu nimi on olnud kah. eelmisel sajandil eestis.

190x - 0
191x - 7
192x - 54
193x - 93
194x - 84
195x - 193
196x - 311
197x - 323
198x - 192 (mina kaa, mina kaaa!)
199x - 56

kokku 1313

ma parasiili blogist leidsin selle lingi.

5. jaan 2006

one day something hit me bad
it wasn't dad

kardetavasti flirdib minuga üks talvedepressioon :( või siis olen ma kõigest valesti aru saanud. aga mingid märgid justnagu viitaks sellele. poiskad töö juures teatasid, et nemad panevad raha kokku ja kupatavad mind stressiga toimetuleku koolitusele. mõned meil juba käisid sellisel koolitusel, aga mind millegipärast ei suunatud...

siis jälle. mismõttesnagu? ma ei ole asju inimeste pihta loopinud ega midagi! ei ole stressi, ei ole juuu! või... aaa. see ongi eitamine? ... nii ehk nii, ma tean mitut head rohtu selleks puhuks. mis mõjuvad hästi ka siis, kui neid ainult profülaktilistel eesmärkidel kasutada.

aaa, ja elukutsevalik on mul ka nüüd tehtud. kui suureks saan, hakkan õnnelikuks :) õujees!

4. jaan 2006

isegi võib väita alles öösel käima lähen

r2 aastahitt @ parlament klaab

warm-up oli vahva. slide-fifty ja orelipoiss ja veel keegi. vahtisime trepil, selline mõnus ebatavaline vaade oli, ülevalt. ja siis! mingi võõras klahvkapoiss võttis positsiooni sisse. endal arno papud [need valged, smiley'dega] jalas! aihell, kesse arno papud jalga sikutas? ei, tglt ikka oligi arno ise, nati nudipea aint. igavesti tore oli kohata :)

auhinnagala ise... ei olnud mittemiskit erilist. kohapeal vähemasti [vbl oli telepurgis täitsa ok?]. kogu muusika tuli mõistagi lindilt [telelavastuste eripära vist], kusjuures nii vaikselt, et mingil määral korralikult kuulsid seda ehk ainult saali keskosas paiknejad, servades lahmis väikse saali muss üle. ja seda ma nüüd ei teagi, mis need saatejuhid seal lobisesid. kurbus katab mind. samas. ma ilmaski ei usu, et nad miskit asjalikku arvasid. kuigi. inimesi ei maksa alahinnata, eksole.

noo aga üht-teist ikka nägime ka ja mõni koht oli isegi naljakas. winny puhh [nunnad hoos?] [nuudlid ja hapupiim!] tekitas furoori ja tannu [tanel padar siis. teda nad vist kutsuvad kuidagi teisiti, aga mul käivad kõik tanelid tannud. nagu toomased tommid ja... maitea, susanid sussud] on meil metal gootiks hakanud. mille peale mailu kartis, et nii võib tannu talle täitsa meeldima hakata :D ta oli nunnu jah. mustade juuste, kettide ja !seelikuga!

igast bände oli seal veel vaatamiseks välja pandud, termikad olid ja smilers ja... nexust vist ei olnudki seekord. või siis ikka oli, aga ma ei pannud tähele...

r2 aastahiti tabel

aeg on kohvitassi taga uueks sündida :) cya!