31. märts 2008

echoes and silence, patience and grace
all of these moments i'll never replace

toored banaanid burriana rannas

kuu aega nerjas ongi märkamatult mööda libisenud. siin on endiselt oivaline elada. ilm on olnud tänuväärselt võrratu - ühele päikest täis päevale järgneb reeglina teine selline veel. ega kaks pimedusest, hallusest ja niiskusest küllastunud eestlast palju enamat tahta oskagi.

selle kuu aja jooksul oleme näinud kaht pilvist päeva, ühel neist sadas ka pikalt vihma, ent siis tegi see kõigile juba rohkem rõõmu - vihm kulub siin hädasti ära. ei tahaks ju sugugi, et kõik ümbritsev õitega pikitud rohelus kõrbeks... on olnud ka mõned tuulisemad päevad, aga tavaliselt on siin ikka soe ja päikeseline. päikeserannik väärib oma nime.

rannas on nüüd juba kiired ajad - hordide viisi rahvast tavatseb ennast seal praadida. lamamistoolid ja päikesevarjud on välja pandud, kõik restoranid, kohvikud ja poekesed avatud, elu keeb. vesi on veel üsna jahe, seal hullavad pigem lapsed ja üksikud ogarad, suurem rüselemine on alles tulemas.

mis veel... ega ei oskagi siia suuremat kirjutada... rabavaid uudiseid ei ole rääkida - me lihtsalt ei tee eriti midagi. päevade kaupa. elu on ilus :)

kuulda on, et kevad sai ometigi aega ka eestisse tulla - nii mõnus! olge siis ikka terved, tundke kevadest ja päikesest rõõmu! peatuge korraks ja nuusutage lilli...

over and out.

foo fighters - home

0 kommentaari: