31. jaan 2010

hampstead heath


kohe laupäeva hommikul oli kaugele näha, et sellest päevast tuleb üks ütlemata muhe päev. selge oli ka see, sellisel muhedal päeval peab ilmtingimata kuskile minema, ükskõik kui lõhestavast pohmakast hoolimata! päike kiiskas pillavalt ja linnud röökisid laulda, ehkki õhk oli endistviisi üsna karge. lubadustest lookas oli ta ju ka - kevad tuleb!

sõitisme rongiga [justnimelt rongiga, et läbi akna küütleva päikese paistel nurruda] victoria'sse ja sealt edasi hampstead heath'i. ei olnud sinna lihtsalt varem sattunud, sestap kibelesingi nautima vaadet londoni kesklinnale sealt kõrgelt pilve piiri pealt :)






4 kommentaari:

Maili ütles ...

OUMAIGAAD! ma ei suuda uskuda, et seal nii kevad juba!! <3
me siin sumpame hiiglaslike lumevallide vahel ja võitleme tuisuga...

iir ütles ...

kui sind lohutab, siis ma v6in ju 6elda, et ega ikka nii kevad ei ole veel, et vahepeal lihtsalt oli paar v2ga ilusat p2eva... aga eks soojem kui teil seal kylmal maal, on meil siin kyll...

Anonüümne ütles ...

Tere,
sattusin juhuslikult Teie blogile, seoses info hankimisega Nerja kohta. Teie postitused kinnitasid veelkord, et tegu on kohaga kuhu PEAB sattuma. Meil on plaanis minna aprillis ja rentida väike korter. Kui teil on aega ja tahtmist, siis oleksin lõpmata õnnelik, kui saadaksite mõned vihjed heade rendikorterite kohta (miks mitte ka teie enda poolt valitud kohta)
Ann (pikkov@gmail.com)

Daluz ütles ...

Hi Ingrid!
I'm Mariana from Brazil. I found you on Postcrossing, do you remember?
I sent you a message asking you for your address, then we can exchange postcards.
I'm here again to ask for your address :)
Please send me an email to:
mariana.daluz@hotmail.com
Then I can send you my address as well!

PS: the photos you took are beeeeeautiful!! ;D

Mariana