22. apr 2011

picture-postcard pretty dartmoor [vol 3]

näib, et korra aastas me ikka autonina dartmoori, ja sealt veel veidi edasi cornwalli, poole suuname. kohe on selline ligitõmbav ilmanurk :)

südamega suksu - no kas pole armas? kahju muidugi, et see talle niiviisi julmalt naha sisse kõrvetatud on [on vist?], aga nii armas on sellist tüünet tegelast ühel päikeselisel suvehommikul [aprillis küll, aga see oli nii suvehommik!] kohata, sellegipoolest...

haytor
buckland-in-the-moor
widecombe-in-the-moor
warren house inn
nagu juba traditsiooniks kujunenud, jäime jälle dartmoori rahuliku taeva alla pehmele nõmmele ööd veetma. sinnasamasse, kus me kaks aastat tagasi telkisime. ei meenugi ühtegi erilist seika - ju siis oli hea vaikne öö :)

vol 2, vol 1

***

need on nüüd päris esimesed tuttuue ja udupeene kaameraga tehtud pildid. tahab veel harjumist ja harjutamist, aga esmamuljeks on viiksuv vaimustus! tollele 4-päevasele tripile, mille esimesest päevast need pildid siin, tarisin kaasa nii vana kui uue kaamera - pelgasin, et saan esimesed arglikud katsetused uue pilliga alles mõne päeva pärast vormistatud.

esiti ei saanud küll ööd ega mütsi uue kaamera menüüst ega nuppudest aru, olympus e500'l ja nikon d700'l ei ole just palju ühist. võtsin siis autos kasutusjuhendi ette ja kaamera pihku ja peagi selgus, et ei ole see asi nii võimatu ühti. olympus ei saanudki ühtegi klõpsu teha ja ega nüüd vist enam saa ka, olen häbitult leeri vahetanud...

0 kommentaari: