13. juuni 2006

there is no escape and that is for sure

tallica goes tallinn

ajea! metalllicaaaaaa!!! kaks ja pool tundi katkematut orgasmi!

kui bullet for my valentine oli oma etteaste edukalt lõpetanud, kujutlesin ma juba, kuidas siia kirjutan, et ma nüüd ei teagi, kumb neist seal parem oli - kas bullet või metallica. bullet oli hea-hea-hea! bullet oli kohe hirmus hea!

aga. metallica esimese loo ajal olid mul heldimusest pisarad kurgus. jep. kümme aastat tagasi ei oleks osanud unistadagi, et metallicat kaks korda elus näen... aga! ilus oli, hingematvalt ilus ja südamlik.

hetfield: "are you feeling good?"
estonia: "yeah!"
hetfield: "you sound good."
estonia: "yeah!"
hetfield: "you look good too."
estonia: "yeah!"
hetfield: "you smell..." [so-so sign]
naerumürin.
hetfield: "or maybe it's me."


master on puppets oli üks meeldejäävamaid. ja seek and destroy. nothing else matters tõi pisara kurgust silmanurka ka korraks [i'm a sucker for that tune elu lõpuni ilmselt], see oli lihtsalt niiii.... kõik need 80 000 rahvast laulsid ennastunustavalt kaasa ja lauluväljaku nõlv oli tulukesi täis... ja siis tulevärki tehti ka veel! sucker for that too.

happy as a puppy :) hing hõiskab sees :) haige ei ole enam raasugi. homme ilmselt olen jälle [aga see on alles homme]. sest hoolimata sellest, et mul täna [ega eile ega üleeile ega ammu juba] üldse häält ei olnud [esialgu ei tulnud ka, aga pika harjutamise peale tasapisi hakkas], suutsin ma ikka kaasa röökida kõik aeg. ja ma armastan teid kõiki, kes te seda minuga koos tegite! :)

korraldajatele-asjaosalistele ka musi, korraldusliku poole pealt ei tule minult küll ainumatki viginat, kõik sujus õlitatult. retsept!

kirsid koogil: pre-show rituals [vt videot metontour'ist], larsi poolt rahva sekka lennutatud roos [lavale tulles], trujillo kitarrivurr [päris pöörane!], suur suitsurõngas, üleüldine ühtekatunne... ja siis see jalutuskäik pärast kontserti lauluväljakult kesklinna oli ka ülimalt meeleolukas. nigu laulupeo rongkäik. aina üks möirgamine ja kahvlite loopimine. lainetena. nummikas. autosid ei lubatudki tee peale sõitma, sest meie olime seal ja me olime nii shefid.

ps. kõigile, kel on isu mind maha koksata, väike teadaanne: nüüd võib. ma valmiine.

fotosüüdistusi: weekend, lynne ja veel.

1 kommentaar:

iir ütles ...

setlist siia igaveseks ajaks igavesti:

Creeping Death
Fuel
Wherever I May Roam
For Whom The Bell Tolls
Fade To Black
Battery
Master Of Puppets
The Thing That Should Not Be
Welcome Home (Sanitarium)
Disposable Heroes
Leper Messiah
Trujillo solo/Orion
Damage, Inc.
---
Sad But True
Nothing Else Matters
One
Enter Sandman
---
So What [all together now: Metallica feat. BFMV feat. Pedgiree feat. TP&Sun]
Seek & Destroy
---