23. juuni 2006

19. juuni 2006

this time would you please drive faster

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhh......
deeeftoooooooooooooones!!!!!!!!!!!!!
deftones @ rock cafe

here i lay - still and breathless
just like always - still i want some more


kõikse parema platsi sebisin endale - rõdul, kohe lava ees :) täitsa nitsevoo vaade. ja mida temperatuur! hot-hot-hot! moshpit sai küll ütlemata elegantne, aga crowdsurf'i ei soositud miskipärast mitte üks raas... wonder why... sellegipoolest - säänseid pidusid võiks tihemini teha onjä...

muljetavaldavad vanad... mingi sada kitarri oli neil kaasas ja kõik... valged põlvikud punaste tripudega... <3 <3 <3 chino hullutav hääl, chino põrandal põlvitamas, chino sügavale silma sisse vaatamas... <3 <3 <3

ma armastan deftones'i. f*ck yeaaaaaaaaaaahhh!!! <3 <3 <3


ps.vol.1: häält ei ole. ei ole tulemas ka. seksikas...

ps.vol.2: chino moreno on ju kõikse seksikam nimi ever. läheb käiku, kui keegi mind paksuks panna julgeb :)

ps.vol.3: jumalasta kewl on see aeg, mil pimedaks üldse ei lähegi :)

18. juuni 2006

ma olen õnnelik, et inimesed on nii ilusad ja head



täna sain lõpuks varbad vette! suvi on siin ja tõbi hakkab ka taanduma :)

häält endiselt ei ole, aga küll ta tuleb, küll ta tuleb... :)




ma olen õnnelik, et inimesed on nii ilusad ja head
ja on ju tore elada siin ime-imelises ilmas
kus lihtsalt ei saa teisiti kui rõõmustama peab

13. juuni 2006

there is no escape and that is for sure

tallica goes tallinn

ajea! metalllicaaaaaa!!! kaks ja pool tundi katkematut orgasmi!

kui bullet for my valentine oli oma etteaste edukalt lõpetanud, kujutlesin ma juba, kuidas siia kirjutan, et ma nüüd ei teagi, kumb neist seal parem oli - kas bullet või metallica. bullet oli hea-hea-hea! bullet oli kohe hirmus hea!

aga. metallica esimese loo ajal olid mul heldimusest pisarad kurgus. jep. kümme aastat tagasi ei oleks osanud unistadagi, et metallicat kaks korda elus näen... aga! ilus oli, hingematvalt ilus ja südamlik.

hetfield: "are you feeling good?"
estonia: "yeah!"
hetfield: "you sound good."
estonia: "yeah!"
hetfield: "you look good too."
estonia: "yeah!"
hetfield: "you smell..." [so-so sign]
naerumürin.
hetfield: "or maybe it's me."


master on puppets oli üks meeldejäävamaid. ja seek and destroy. nothing else matters tõi pisara kurgust silmanurka ka korraks [i'm a sucker for that tune elu lõpuni ilmselt], see oli lihtsalt niiii.... kõik need 80 000 rahvast laulsid ennastunustavalt kaasa ja lauluväljaku nõlv oli tulukesi täis... ja siis tulevärki tehti ka veel! sucker for that too.

happy as a puppy :) hing hõiskab sees :) haige ei ole enam raasugi. homme ilmselt olen jälle [aga see on alles homme]. sest hoolimata sellest, et mul täna [ega eile ega üleeile ega ammu juba] üldse häält ei olnud [esialgu ei tulnud ka, aga pika harjutamise peale tasapisi hakkas], suutsin ma ikka kaasa röökida kõik aeg. ja ma armastan teid kõiki, kes te seda minuga koos tegite! :)

korraldajatele-asjaosalistele ka musi, korraldusliku poole pealt ei tule minult küll ainumatki viginat, kõik sujus õlitatult. retsept!

kirsid koogil: pre-show rituals [vt videot metontour'ist], larsi poolt rahva sekka lennutatud roos [lavale tulles], trujillo kitarrivurr [päris pöörane!], suur suitsurõngas, üleüldine ühtekatunne... ja siis see jalutuskäik pärast kontserti lauluväljakult kesklinna oli ka ülimalt meeleolukas. nigu laulupeo rongkäik. aina üks möirgamine ja kahvlite loopimine. lainetena. nummikas. autosid ei lubatudki tee peale sõitma, sest meie olime seal ja me olime nii shefid.

ps. kõigile, kel on isu mind maha koksata, väike teadaanne: nüüd võib. ma valmiine.

fotosüüdistusi: weekend, lynne ja veel.

11. juuni 2006

far away from the everyday shit

rabarock 2006 järvakandis

liiga armas. liiga ilus. kaugelt liiga hell.

ma pean tunnistama, et tegin ilmselgelt liiga vara sääred ühelt koolituselt. ilma igasuguse kahetsuseta. aga. first things first. rabarockile oli vaja kohe minna!

kõik oli sama hea kui varem, kui mitte veelgi parem. ilm oli igastahes parem! ja telk oli meil tänavu eriti superluks. kui nüüd ikka oleks sadanud ka, siis me oleks osanud seda veel rohkem hinnata. räägitakse, et see telk läbi ei sajagi. isegi siis mitte, kui väljas sajab!

selle pildi tegi fazz

pluti-pluti poiskad toit ja co kinkisid mulle juba enne pillimänguplatsile jõudmist roosi. nummikas ju :) slide-fifty ja cleaning women olid tiba varajased me jaoks. j.m.k.e ajaks jõudsime vist platsile? ma jusku oleks neid näind. samas, kohe järgmist bändi, suburban tribe'i, jälle mitte. ju me siis sel ajal trimpasime või midagi... brides in bloom'i nautisime täiel rinnal. nummikad. ilma kid'ita ka.

tears of blood

siis oli oomph! minu jaoks kaheldamatult selle pralle kõrghetk. mõnus saksa industriaalmetal. hullusärgis laulja madal hääl oli suisa erutav ju. selle etteaste ajal tõmbasin ma ennast totaalselt sirgeks. kõik, mis tuli pärast, tuli juba läbi raskuste. no-big-silence'i gig oli samuti ülimalt nauditav, otseloomulikult. supernummikas.

jerry only [misfits]teise päeva hommikuks olin suht surnd. [rahvas oli kõik nii elevil, et ükski ei raatsinud öö otsa silma kinni panna. rõõmus jaur kestis vahetpidamata teise päeva pärastlõunani. siis korraks oli telklaagris tiba vaiksem. lõpuks olid kinni jooksnud ka need, kel kogu eelnenud ööks jaksu jagus...] ikkagist. hommikusupp ja hambapesu ja ultima thule. korpiklaani oli nõrk. ehk sellepärast, et tõmmati siin mingeid paralleele metsatölluga... no ei saanud ligilähedalegi ju!

rosta aknad ja onu bellad ja kõik teised koledad vanamehenässid mind eriti kihevile ei ajanud... aga hardcore superstar meeldis juba päris hästi. ilusad nad just ei olnud, aga tiba nooremad ikka ja poosetamise võtted olid neil ka selgeks õpitud.

hardcore superstar
negative... nemad olid ju ikka täitsa ilusad tibinad kohe. muusika mind ka ei kriipinud, need vähe vihasemad ja rütmikamad lood küll mitte. kahjuks tegid nad kolepalju ballaade, mis olid lihtsalt... boooring.

jonne [negative]kreatorit ja metsatöllu ma ei näinud. millest on muidugi üliväga kahju ja kõik, aga noh, ma olin väsinud... vähemalt jõudsime see õhtu kluppi. taak ja nirvana kaverite bänd olid ka mõnnad.

misveel... kiivritega mehed olid ka kohal. kollaste kiivritega mehed, paganama ägedad. novot. oleks ma ikka ka kiivri pähe pannud, oleks küll läinud nendega päid koksima. oma pehme pääkoluga üksi ma, mõistagi, tüli norima ei hakanud. see ei oleks kuigi taibukas olnud.

9. juuni 2006

when i dream, i dream of your fists

seda ilusat punast kiivrit ma siiski pähe ei pane. kuigi peaks vist. aga see ei sobi mulle üldse. misteha...

küllap ma jään ellu selleta ka.

7. juuni 2006

1. juuni 2006