8. mai 2008

teof

täna alustasid pikka teekonda tagasi eestisse meie pesa viimaseks kaheks nädalaks vallutanud sõbrad tarmo ja elen ühes oma väikese rõõmurulli frederiku ja tegusa kolmese oliveriga. peame pöidlaid, et nende kodutee ikka viperusteta kulgeks!

paraja segasummasuvila korraldasid nad meile siin, täis kilkeid ja naeru ja jonnijauru ja väikeseid kavalaid manipulatsioone ja otsatuid lugusid oliveri seiklustest, mida tegelikult [veel] ei ole olnud... ja rekkad! rekkad olid.

nii tühi ja vaikne, pisut nukkergi, on meil siin nüüd. aga ainult mõneks päevaks! juba teisipäeval saabuvad emps ja õeraas. jei!

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

ELUSALT TAGASI KODUS :)
Paganama külm ainult, ei oska ennast riidesse enam panna, rääkimata lastest! Nii ära harjusime mõnusa sooja ilmaga.
Ja see pidas jälle paika, et tagasitee pikem ja igavam on. Hispaaniasse jõudsime supsti ja valmis, tagasiteel "nautisime" Hispaania toredaid ringteid ja maksulise kiirtee ummikuid, Prantsusmaal "imearmsaid" kitsaid kükametsa külavahesid mägikuristikes ja loomarohkust öisel teel ning Poolast ei tasu üldse rääkida :) aga näe kohale jõudsime ikkagi...
Täname veelkord külalislahkuse eest!!!!

iir ütles ...

tore, et ilusti koju jõudsite :) sügisel siis jälle :)

ühe oliveri auto [oranži toyota] jätsite meile siia diivani alla, annan selle õele tallinnasse kaasa, siis saate kätte, kui oliver igatsema peaks.

meil on nüüd maja jälle rahvast täis ja lõbu laialt :)