14. märts 2006

for my heart i watch you kill
you always have you always will

isver-susver. katsu sa siis kainet mõistust säilitada. või veel!

pöörane-pöörane-pöörane saab see kõik olema! suve algus vististi eriti [aga ega keegi ei luba ka, et pärastpoole lihtsamaks läheb]. the prodigy, rabarock, bullet for my valentine, metallica, deftones, pluss veel kõik need meite väiksemad vidinad-pudinad. ja siis nad teevad neid festivale igal pool. mõnele neist peab ilmtingimata sattuma. exit festival läinud suvel oli küll väga nummi. ja see selline tillu veel. eks oleneb, millega kõrvutada, muidugist.

metallica poiskadega ma kord juba kohtusin. 29.06.1999 tallinna lauluväljakul. 390 raha küsisid nad selle romantika eest. fight fire with fire põletas kõikse valusamalt. mind isiklikult. ohjah... sõnaga, kui keegi kuskil üldse second date'i väärib, siis justnimelt metallica! noorus ja asjad, junõu... ei, kirevase päralt, kõike tahan! mitte ühtegi ei saa käest ära anda. mõtle, mispidi tahad. kuidagitkimoodi ei saa.

seega siis. käesolevaga panen ennast müüki. meibi tahad tunniks või paariks, beibi? :P


taevas, kuidas tahaks suve! pikutaks murul, libistaks õlle, piiluks bändi ja laseks päikesel silma paista. ma juba tunnen kõige selle lõhna. ausalt ka!