18. aug 2009

london bridge'il kohtab hommikuti igasugust põnevat rahvast - on tasuta hommikuste lehtede ja muu tavaari [mida nii promotakse - uued maitsed, kosmeetikatooted, mida iganes] jagajad, on erinevate heategevusorganisatsioonide tihti [supermaniks, baleriiniks, you name it] kostümeeritud annetuste kogujad, mõned niisama kerjused, turistide hordid ja, mõistagi, tuhanded city'sse tööle kiirustavad kontorirotid... sageli filmitakse sillal midagi või toimetatakse mõnda performance'it läbi viia... elu keeb!

täna hommikul tööle kõndides rabas mind järgmine vaatepilt - seisab keset london bridge'i täiesti lohutamatult õnnetu ilmega, ent viisakalt kasitud ja ülikonnastatud keskealine meesterahvas, käe kõrval ratast ja kõhu ees silti kirjaga "accountant seeks job opportunity" hoides. kurb hakkas.

jaa, eks ma ju ikka tean, et asjalood halvad on, meil siin ja teil seal, igal pool... aga ma eelistan sellest mööda vaadata. paraku oli seda kena ja ilmselgelt raskustes meesterahvast seal sillal, hommikuse tipptunni keerises, täiesti võimatu ignoreerida.

kaks sammu edasi astunud, taipasin, et sillal ei olnud tavapärast hommikust liiklusmöllu, sest see oli liikluseks sootuks suletud - oli toimunud üks üsna kuri liiklusõnnetus, kus olid kokku saanud suur kaubaauto, buss ja mootorratas... ma uudishimutsema ei läinud - ma vihkan liiklusõnnetusi, ent pole neistki ühes hullumeelses suurlinnas pääsu... ikka näeb jalg- ja mootorrattureid teel sirakil, ikka vabandatake metrooliinide tõrkeid põhjusega inimene rööbastel... ikka juhtub.

2 kommentaari:

Maili ütles ...

suht depressiivne....

iir ütles ...

noh, eks igal medalil ole kaks kylge, nagu nad ytlevad - on suurlinna elulgi omad head ja vead.