21. juuni 2008

selwo aventura

külluslik oaas sissepääsu ümber ei peegelda alati päris adekvaatselt seda, mida pargis näha saab...

selwo aventura esteponas on tegelikult üks üsna trööstitu seikluspark. loomi on seal küll palju ja ka ruumi oleks neil justkui piisavalt... ometigi valdab neid nähes pitsitav kaastunne. sest loomad on sunnitud elama krõpskuival mäeküljel, armutult lõõskava päikese meelevallas. varju leidmise võimalusi ei ole seal just ülearu palju.

ja siis ma ei suutnud mõista, miks nad küll selle kohutava undava lehepuhuriga lindude alal teid puhastama peavad! selline müra ehmatab isegi inimesed kaugele ära, lindudest rääkimata! selle vahega, lindudel kaugele lahkumise võimalus ju puudub...

sõnaga - ei ole minu meelest kõige paremini korraldatud seal see loomade ja inimeste teineteisele tutvustamine. loomad olid loiud ja näisid [ehk ainult mulle?] olevat ka õnnetud. ja need tarad. need kurvad tarad. ei ole hea valik inimesele, kes loomi ka lähemalt näha [või pildistada] tahaks.

elurõõmsaid loomi tegutsemas [lähedalt ja taravabalt!] võib näha fuengirola loomaaias [millest rääkisin siin], aga ka selwo marinas, mille kohta on tulemas üks eraldi postitus.

teisalt [kui nüüd asjale positiivselt läheneda] on selwo aventura suurepärane võimalus väikeseks mägiseks jalgsimatkaks koos loomade ja lindude vaatlusega. ning kolme eriti rõõmsa rippsilla ületamisega :)

20.06.2008

0 kommentaari: