18. veebr 2008

amsterdam


eilase õhtu eel amsterdami jõudes armusime hetkega - nii mõnus linn! ööbime guesthouse'is truelove, kus meie käsutusse anti väga avar ja armas tuba, sisustatud antiikmööbliga.

läbitud on nüüd ~2100 km.

kohalikud kurdavad selle talve kõige külmema päeva üle - sooja on tõesti ainult kümmekond kraadi, aga et berliinis oli nulli ringis, siis meile on siin soe :)

amsterdam on kindlasti väga omanäoline linn nende seas, mida ma külastanud olen. kõigi oma kanalite, tuhandete räämas rataste, moodsa ja vanamoodsa arhitektuuri, flaami kartulite, kanepipilvede, ilusate inimeste ja libudega.

ma siin juurdlesin endamisi, et kas kaks [kolm?] viimast mitte teineteisest ei sõltu, aga lõpuks pidasin siiski paremaks seda mitte uskuda. siin on tõesti palju ilusaid inimesi, aga vaevalt nad kõik [või suur osa neist] enese müümisega tegelevad...

ilusate inimeste all mõtlen ma siinkohal küll peamiselt ilusaid naisi. ka kenasid mehi on amsaterdamis ohtralt, ent enamalt jaolt ei näe nad teab mis heterod välja. omasooiharaid, nii mehi kui naisi, on siinses linnapildis üldse väga palju. vabameelne linn see amsterdam!

0 kommentaari: