15. veebr 2008

berliini filmifestivalist...

... nimega berlinale ei tea ma tõtt-öelda essugi. jah, tänavad on siin seda täis kõiksugu reklaamide näol ja näha on, et ka kõik kinod, viimseni, on hõivatud festivaliprogrammi edastamisega...

täna aga komistasime hollywoodi staaride otsa. pidime potsdamer platz'ile sööma minema, kui meie tähelepanu köitis rahvasumm ühel tänavanurgal, silma jäi ka ohtralt festiavalikarusid ja politseinikke.

uurisime siis, et mis seal sünnib - selgus, et oodati scarlett johansson'i, natalie portman'i ja eric bana't, kes pidid peatselt saabuma pressikonverentsile. berlinale'l nimelt oli esilinastumas nende osalusel valminud linateos the other boleyn girl, siin nad kutsuvad seda filmi küll die schwester der königin [kuninganna õde].

natalie portman'i ma pildile ei saanudki, tibu lehvis joonelt autost hotelli, ei raatsinud ühte pilku ka heita teda imetlema tulnud rahvasummale... scarlett ja eric andsid pikemalt autogramme. see eric mu meelest suuremat seksikas ei ole, aga scarlett oli küll uskumatult ablas miisu, pisike ja imeilus, veel ilusam kui filmis.

vahepeal siiberdas seal veel tilda swinton, kes oli väga armas ja sõbralik.

tilda swinton
eric bana
scarlett johansson
selline roosa postitus täna :)

3 kommentaari:

Maili ütles ...

täitsa lõpp noh! scarlett jt filmistaarid... ja nii ilusad pildid.
see on tõeline elu noh!
nii äge :)

iir ütles ...

mhmh, endalgi turgatas mõte, et nüüd siis on elu :P lõpuks ometi, jõudsin ikka ära oodata :D

iir ütles ...

haha, ja tilda sai ju oscari ka veel, nii et tegemist on ikkagi tõelise staariga :P