13. veebr 2008

tervisi kõigile kodustele berliinist!

olemegi omadega õnnelikult berliinis.

lahkumispäeva [esmaspäeva] hommik tervitas meid paksu lumesajuga - võttis olemise vähe jahedaks küll - peame ju suverehvidega liiklema. õnneks sulas lumi kiirelt, keskpäevaks ei olnud sest enam suuremat järel. üksnes vastik udune ja sompus ilm - see sobis meie plaanidega kenasti.

lahkusime kodust esmaspäeva pärastlõunal ning sõitsime ühe jutiga siia. sõit kestis umbkaudu 19 tundi, teel tegime üksnes tunni jagu koivasirutus- ja kohvipause. saabusime teisipäeva hommikul kella 9 paiku, läbinud ligi 1600 km.

seni on kõik läinud suuremate viperusteta, üksnes poola toll arvas heaks meid pisut puistata. teed olid puhtad, libedust meile ratta alla ei jäänud. s sõitis kõik aeg ise, mind ei lubanud hetkekski rooli.

berliinis on mõnus, tiba kevadine. lumikellukesed ja krookused õitsevad, puud on pungas, harjumatult palju päikest :) pärast meie viimatist siinviibimist [oktoobris 2007] on äiapapa pere kolinud uude majapidamisse, mis on sama mugav ja luksuslik kui oli eelmine.

ei olegi seni suuremat teinud, eile muidugi magasime suure osa päevast ja vaatasime maja üle, seejärel õhtustasime koos. täna käisime veikesel šoppingtretil kaemas, millise rahasumma eest siin rüperaale antakse, ent ei ostnud lõppeks ühtegi [kasutan praegast äiapapa raali], panustame andorrale.

otsustasime siin kumaaritada kuni pühapäevani, siis suundume läände - amsterdami. amsterdamis peatume kaks ööd, vaatame natuke linnas ringi, muud ei midagi. seejärel põrutame pariisi, kus veedame samuti kaks ööd. edasised ööbimised loodame leida teel olles - ehk ei teki probleeme, pole just suurem asi hooaeg...

sedasi siis. meil siin on kõik hästi, küllap teil sealgi on... olge siis tublid ja terved! musid-kallid.

2 kommentaari:

Maili ütles ...

19 tundi jutti... täitsa hullud :D

igatsen juba täiega!! head sõbrapäeva kah, kallikallikalli

iir ütles ...

kallis õeke, igatsen sind samuti, ole tubli, varsti näeme :)

meil oli päris tore päev, loodetavasti sinul ka. kallikallikallikalli.